Sprendimas paskelbtas po finansinės įmonės ataskaitos. Ji rodo, kad grynasis pelnas antrąjį šių metų ketvirtį siekė 2,3 mlrd. JAV dolerių, t. y. kiek daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu praėjusiais metais. Pernai jis siekė 1,9 mlrd. JAV dolerių, praneša BBC.

„Cisco" generalinis direktorius Johnas Chambersas teigė, kad „ekonomika atsigauna lėčiau ir ne taip tvariai kaip tikėtasi". Bendrovė mažina išlaidas, nes kol kas nėra aišku ar didelė bus jos produkcijos paklausa.

J. CHamberso teigimu, nusilpę pardavimai Japonijoje, Kinijoje ir Europoje smukdo pajamų augimą. "Mūsų verslas kiek atsigauna, tačiau dar nepasiekėme trokštamų rezultatų. Turime reaguoti į padėtį rinkose", - aiškino jis.

„Cisco" taip pat prognozuoja, kad šį ketvirtį jos pajamos bus mažesnės, nei to tikisi analitikai. Manoma, kad jos sieks 12,2-12,5 mlrd. JAV dolerių. Analitikai prognozuoja mažiausiai 12,5 mlrd. JAV dolerių pajamas.

Paskelbus naująjį sprendimą įmonės akcijos smuko 9 proc.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)