Be „Lietuvos žinių“ savo mobiliuosiuose telefonuose „Bitės“ klientai šiuo metu gali skaityti ir „Lietuvos rytą“, „Verslo žinias“, „Kauno dieną“ bei „Delfi“ interneto portalą - tai plačiausias mobiliųjų naujienų pasirinkimas šalyje.

„Lietuvos žinias“ mobiliuoju telefonu „Bitės“ privatūs ir verslo klientai galės skaityti nemokamai iki birželio 30 dienos. Vėliau perskaityti vieną dienraščio numerį kainuos 0,30 Lt. Paslaugos naudotojai savo mobiliuosiuose telefonuose visuomet ras ne tik naujausią dienraščio numerį, bet ir jo priedus „Namų pasaulis“, „Sveikata ir grožis“, „Sporto tribūna“, „Televizija“ bei „Laisvadieniai“. Prisijungti prie dienraščio bus galima ir adresu: wap.lzinios.lt.

Dar praėjusių metų balandį „Bitė“ pirmoji šalyje į mobiliuosius telefonus perkėlė televiziją, didžiausią šalyje interneto portalą „Delfi“, o vėliau ir dienraštį „Lietuvos rytas“. Šiuo metu mobiliosios spaudos paslaugos „Bitėje plius“ yra antroji pagal populiarumą paslaugų grupė po telefono melodijų.

„Bite plius“ telefone kas mėnesį naudojasi apie 160 tūkst. „Bitės“ klientų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją