Ją valdančios „Facebook“ įkūrėjas Markas Zuckerbergas paskelbė, jog tai – esminis pasiekimas padedant pasauliui susikalbėti. Todėl nuo šiol savęs neribodami visam pasauliui siųsti žinutes ir asmenukes galės ir lietuviai – LABAS tinkle nebus skaičiuojami „WhatsApp“ sunaudojami interneto duomenys.

„Mūsų vartotojai, norėdami pasidalinti savo įspūdžiais ar pasidomėti, kaip sekasi draugams, vis dažniau renkasi kurią nors pokalbių programėlę. Siekdami, kad LABAS būtų geriausias pasirinkimas mobiliajam internetui, pirmieji ir vieninteliai Lietuvoje atveriame neribotus vartus į „WhatsApp“ pasaulį – čia bendraujantiems neskaičiuosime sunaudotų megabaitų“, – sako Arūnas Mickevičius, „Bitė Lietuva“ privačių klientų segmento rinkodaros vadovas.

Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad tokių programėlių, kaip „WhatsApp“, populiarumas auga itin sparčiai. Nepriklausomos rinkos tyrimų bendrovės „eMarketer“ duomenimis, 2015 m. daugiau nei 1,4 mlrd. žmonių (31,6 proc. daugiau nei 2014 m.) bent kartą per mėnesį savo telefone naudojo vieną ar kelias išmaniąsias bendravimo programėles. Šis skaičius 2018 m. turėtų siekti net 2 mlrd. vartotojų.

Šiuo metu LABAS vartotojai paslaugą gali nemokamai užsisakyti siųsdami trumpąją žinutę su žodžiu „Tinklainis“ nr. 1550 arba aktyvuoti pasiūlymą savitarnos portale mano.labas.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)