Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad šie salonai išsiskiria dvigubai didesniu plotu, ir juose siekiama pristatyti didžiausią išmaniųjų įrenginių pasirinkimą: pradedant telefonais, planšetėmis, personaliniais kompiuteriais ir baigiant išmaniaisiais priedais, buities prietaisais ir televizoriais.

„Prieš metus startavusius „Bitės“ išmaniuosius salonus greitai įvertino klientai – žmonių srautai į būtent šio tipo prekybos vietas išaugo penktadaliu. Lankytojai vertina galimybę iškart paliesti ir pabandyti siūlomus išmaniuosius įrenginius ar priedus bei išmaniųjų ekspertų pagalbą sukonfigūruojant naująjį pirkinį pagal poreikius, – sako Giedrius Skliutas, „Bitė Lietuva“ pardavimų direktorius. – Be to, išmaniųjų įrenginių, jų priedų įvairovė sparčiai auga, „Bitėje“ siūlome vis daugiau interneto sprendimų namams, todėl didiname salonų flagmanų skaičių, o jų pačių plotą dvigubiname. Taip siekiame būti geriausia vieta įsigyti tiek telefoną, tiek bet kurį kitą išmanųjį įrenginį su interneto ryšiu.“

Lankytojai gali rinktis ir iškart išbandyti iš daugiau nei 100 skirtingų prekių pavadinimų: išmaniųjų telefonų, planšetinių ir įprastų kompiuterių, išmaniųjų priedų, ir net televizorių. Pasak G. Skliuto, taip siekiama vienoje vietoje turėti kone plačiausią įrenginių pasirinkimą. Pirkėjų patogumui salonuose flagmanuose išmanieji įrenginiai suskirstyti pagal temas – „Namai“, „Sportas“ ir „Muzika“.

Salonuose flagmanuose – internetas namams ir televizoriai

Dar viena naujovė – nuo šiol salonuose flagmanuose kartu su interneto planu namams bus galima įsigyti ir televizorius. Interneto plano, maršrutizatoriaus ir televizoriaus derinys aprūpins internetu visus namuose esančius išmaniuosius įrenginius, o pirmąkart įjungus televizorių automatiškai parsisiųs populiariausios vaizdų peržiūrų programėlės: „YouTube“, „Netflix“, taip pat interneto televizijų kanalai. „Nemažai lietuvių mėgstamus filmus, serialus ar laidas mėgsta žiūrėti internetu, todėl nuo šiol „Bitės“ salonuose bus galima įsigyti ir televizorių ir visus namus internetu aprūpinantį planą“, – pasakoja G. Skliutas.

Laimės indeksą rodantis laikrodis, išmanioji spyna ir sporto inventorius

Kartu su atnaujintais salonais „Bitė Lietuva“ juose pristatys ir naujų išmaniųjų priedų. Iki šiol viena populiariausių prekių išlieka išmaniosios apyrankės, skirtos stebėti sveikatos būklę ir fizinį aktyvumą, taip pat išmanieji laikrodžiai, atstojantys telefonus ir veikiantis kaip mini kompiuteriai. Išmanusis laikrodis „Asus VivoWatch“ turi daug ką žavinčią galimybę – padeda nustatyti savininko laimės indeksą ir stebėti, kaip jis keičiasi ir nuo ko priklauso.

Tarp naujuose „Bitės“ salonuose pristatomų naujovių laisvalaikiui ir sportui bus galima įsigyti išmanųjį kamuolį ar teniso raketės laikiklį, matuojančius smūgio stiprumą, kamuolio skrydžio greitį, taip pat rodančius, kaip šie rodikliai keičiasi treniruočių metu. Lietuviams jau pažįstamą išmaniųjų buities įrenginių – elektros lizdų, muziką grojančių ar radijo laidas perduodančių lempučių, interneto vaizdo kamerų – asortimentą šiemet papildė telefonu atrakinama spyna, triukšmą neutralizuojančios aukštos garso kokybės ausinės, grotuvai, virtualios realybės akiniai ir kitos išmaniosios naujovės.

Gyvensime išmaniau

Pasak G. Skliuto, salonų atnaujinimas seka tiek Lietuvos, tiek pasaulines išmanizacijos tendencijas: „Jau dabar apie 90 proc. „Bitėje“ perkamų telefonų yra išmanieji ir daugiau nei pusė klientų nuolat naudojasi mobiliuoju internetu. Vis daugiau gyventojų įsigyja kasdien darbe ar buityje naudojamus išmaniuosius įrenginius, tokius kaip išmanieji laikrodžiai, apyrankės, vaizdo stebėjimo kameros ar svarstykles, o artimiausiu metu išmaniems įrenginiams prognozuojama kelis kartus didesnė paklausa.“

Pasaulinės tyrimų bendrovės „Gartner“ prognozėmis, jau kitąmet prie interneto visame pasaulyje bus prijungta trečdaliu daugiau įrenginių nei šiemet – daugiau nei 6,4 milijardo. Tai reiškia, kad 2017 m. daugiau nei 80 proc. pasaulio gyventojų turės bent po vieną išmanųjį įrenginį, o 2020 m. bendras jų skaičius turėtų siekti 20,8 milijardus. „Tikimės, kad šiuo žingsniu dar labiau paspartinsime ir lietuvių žingsnius į išmaniųjų įrenginių pasaulį“, – sako G. Skliutas.

Kituose miestuose salonai flagmanai – jau netrukus

Jau netrukus panašūs salonai flagmanai atsidarys didžiuosiuose prekybos centruose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje. Kiekviename salone flagmane kasdien planuojama aptarnauti iki 1000 lankytojų. Į tolesnį salonų modernizavimą „Bitė“ artimiausiu metu investuos apie 400 tūkst. eurų.

Iš viso Lietuvoje veikia daugiau nei 50 „Bitės“ salonų, kuriuose dirba apie 200 konsultantų ir išmaniųjų ekspertų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)