Per interviu televizijai CBS dabartinis „Microsoft“ direktorių tarybos vadovas Billas Gatesas sakė, kad jo netenkina bendrovės siūlomų inovacijų gausa.

„Per pastaruosius metus atsirado daug įdomių dalykų, kuriuos pasiūlė Steve'o [S. Ballmerio, dabartinio „Microsoft“ generalinio direktoriaus – red.] vadovaujama bendrovė. „Windows 8“ yra raktas į ateitį, „Surface“ kompiuteris yra puikus, „Bing“ paieškų variklį žmonės vertina kaip geresnį už kitus, nepamirškime ir „Xbox“. Bet ar to gana? Ne, aš ir Steve'as nesame patenkinti, nemanome, kad tokių, žinote, perversmą sukeliančių dalykų požiūriu darome viską, kas įmanoma“, - televizijai CBS sakė B. Gatesas.

Jis pridūrė, kad „Microsoft“ „laiku neišsiveržė į pirmaujančias pozicijas“ išmaniųjų telefonų srityje, taip leisdamas suprasti, kad „Windows Phone“ dabar teks vytis konkurentus.

„Mobiliųjų telefonų nepraleidome. Bet tai, kaip su jais dirbome, nesuteikė mums galimybės tapti lyderiais. Taigi, tai akivaizdi klaida“, - atviravo vienas turtingiausių pasaulio žmonių.

B. Gatesas per interviu taip pat aptarė savo filantropinę veiklą, kuriai, po „Microsoft“ generalinio direktoriaus posto užleidimo S. Ballmeriui, jis skiria didžiąją dalį savo laiko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)