Auksinis „Apple Watch Edition“ 38 mm modelis su juoda gumine apyranke oficialioje „Apple“ svetainėje kainuoja labai jau apvalią sumą – lygiai 10 000 JAV dolerių. Bet tokia kaina neatbaidė „serijinio techninės įrangos žudiko“, kuriančio „Youtube“ kanalą „TechRax“, nuo šio (galbūt kiek ir per brangaus) dėvimo įrenginio sunaikinimo.

Sunaikinimui buvo pasirinktas kol kas nematytas būdas – išmanusis laikrodis nebuvo nei verdamas „Coca-Coloje“, nei apliejamas išlydytu aliuminiu. Jis buvo suspaustas tarp dviejų neodimio magnetų, kurie vienas kitą traukia taip stipriai, kad tarp jų patekus pirštui, medikai tikriausiai net nesivargintų jo gelbėti – amputavimas būtų turbūt vienintelė mediciniškai prasminga procedūra.

Kaip bebūtų keista, „Apple Watch“ tokį pasityčiojimą beveik išgyveno. Tiesa, ekranas buvo sudaužytas į šipulius ir praktiškai iškrito iš korpuso, bet už tai auksinis korpusas buvo tik labai lengvai apibraižytas, o svarbiausia tai, kad prijungus laikrodį prie kroviklio tapo akivaizdu – jis dar sugeba krautis, jame kažkas vyksta, nors ekrane to ir nebesimato.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)