Nuo šiandien norintieji įsigyti „Apple Watch Sport 38mm Silver Aluminium Case“ modelio išmanųjį laikrodį tai galės padaryti „Omnitel“ interneto parduotuvėje. Tie, kuriems iš pradžių norėsis apžiūrėti ir pasimatuoti šį įrenginį, jau nuo antradienio bus laukiami bendrovės salonuose Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos „Akropoliuose“ bei „Panoramoje“.

Pirmųjų Lietuvoje „Apple Watch“ kaina – 499 Eur su PVM.

„Dėl milžiniškos „Apple Watch“ paklausos visame pasaulyje, į Lietuvą atvežamų įrenginių kiekis yra itin ribotas. Nepaisant to, užtikriname galimybę didžiausiems šio išmaniojo pagalbininko gerbėjams jį įsigyti tiesiog dabar“, – sako „Omnitel“ Verslo vystymo skyriaus privatiems klientams vadovas Povilas Dapkevičius.

JAV technologijų kompanijos „Apple“ išmanieji laikrodžiai išsiskiria ne tik novatorišku dizainu bei patvarumu – jie puikiai suderinami su daugeliu esamų ir dar tik būsimų išmaniųjų namų technologijų, su artimiausiais žmonėmis leidžia bendrauti be žodžių – tiesiog laikrodžiais perduodamais širdies dūžiais, nuolat stebi jūsų fizinį aktyvumą ir skatina judėti, atlieka daugybę kitų funkcijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)