Apple“ nustatė dieną, kai bus pristatyta nauja „iOS“ versija. Kompanija renginio programinės įrangos kūrėjams metu rengiasi pristatyti ne tik naują programinę įrangą, bet ir kitus produktus. Dabar jau patvirtinta, kad renginys prasidės birželio 13 d. San Franciske (Kalifornija, Jungtinės Amerikos valstijos).

Atidarymo pranešimus kompanija perkėlė į daug didesnę auditoriją, taip leisdama spėti, kad jų bus perskaityta daugiau nei įprastai.

Tikimasi ne tik išgirsti apie „iOS 10“ – operacinę sistemą telefonams „iPhone“ ir planšetiniams kompiuteriams „iPad“, bet ir apie naują „OS X“ versiją, kuri turėtų būti pavadinta „macOS“.

Manoma, kad naujai išleistas bandomąsias operacines sistemas vartotojai galės išbandyti visai netrukus, praėjus renginiui. Tikimasi, kad galutinės programinės įrangos versijos vartotojus pasieks rugsėjį, „iPhone 7“ išleidimo metu.

Virtualus asistentas Siri, paklaustas apie „Apple“ renginio programinės įrangos kūrėjams datą, patvirtino, kad renginys vyks nuo birželio 13 iki 17 d., tačiau ši informacija netrukus buvo patvirtinta ir „Apple“ programinės įrangos kūrėjams išsiųstais laiškais, kviečiančiais dalyvauti bilietų loterijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją