Technologijų industrijos veteranas, kuris kovoja su kasos vėžiu, pasirodė scenoje aidint plojimams ir skambant Jameso Browno dainai „I Feel Good“.
„Apple“ pristatė ir naują operacinės sistemos versiją „Mac“ kompiuteriams – „Lion“ bei naują operacinę sistemą planšetiniams kompiuteriams „iPad“.

Visgi didžiausia naujiena tapo duomenų kaupimui ir dalinimuisi skirta sistema „iCloud“, ji pranoko visus lūkesčius. Nuo šiol visų prietaisų skaitmeninį turinį – muziką, vaizdo medžiagą, programinę įrangą, asmeninius duomenis ir laiškus, anksčiau saugotus kompiuteriuose, kompanijos klientai galės saugoti internete (tiksliau, saugyklose galinguose „Google“, „Apple“ ir kitų kompanijų kompiuteriuose). Pati paslauga „iCloud“ bus nemokama, išskyrus ne iš „iTunes“ pirktą muziką, kurios saugojimas per metus JAV kainuos 24,99 dolerio.

Nuo šiol visi „Apple“ prietaisai („iPhone“, „iPod touch“, „iPad“ ir „Mac“ kompiuteriai) bus sinchronizuoti be jokių laidų, netgi be „iTunes“ – viskas vyks per „iCloud“' automatiškai.

„Apple“ siekia ne pirmauti rinkoje, o patobulėti, – teigė kompanijos „JPMorgan Chase“ technologijų analitikas Markas Moscowitzas. – Kompanija siekia pirmoji pateikti patobulintų, vartotojams patogių paslaugų. „Apple“ sėkmingai išsiskyrė su „iPod“, „iTunes“ ir „iPad“ gaminiais. „Apple“ įžengė į visas rinkas po kitų pardavėjų, tačiau sukūrė vartotojams patogesnes paslaugas.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)