Aukščiau sąraše yra technologijų bendrovė HP (10) bei telekomunikacijų paslaugų teikėjai „Verizon“ (15) ir AT&T (11). Pirmoje vietoje – kylančių naftos kainų į stratosferą iškilusi bendrovė „Exxon Mobil“.

Kaip rašo „Fortune“, „nors kompaniją iš esmės sukrėtė „Apple“ įkūrėjo ir vadovo a.a. Steve‘o Jobso mirtis, tačiau vadovai nerado laiko silpnumo pojūčiams ir toliau tęsia kompanijos stulbinamą kelią technologijų pasaulio viršūnės link. Timas Cookas bei jo komanda ir toliau ruošiasi leisti sėkmingus produktus, pavyzdžiui, naująjį „iPad“, pristatytą kovo pradžioje.“

„Apple“ padvigubino savo akcijų vertę, lyginant su 2010-aisiais, ir parodė, jog jos planai kyla tik aukštyn. Daugelį nustebino žinia, jog kompanija savo sąskaitoje turi per 100 milijardų JAV dolerių, todėl nenuostabu, jog vos ne kasdien kyla nauji gandai, ką „Apple“ įsigis ar išleis. Be abejonės, šiais metais labiausiai tikimasi išvysti naująjį „iPhone“ bei „Apple“ televizorių“, - rašo „Fortune“.

Per pastaruosius dešimt metų, kuriais kompanijai vadovavo Steve‘as Jobsas, „Apple“ „Fortune 500“ sąraše tik kilo. Tad įdomu, ar Timui Cookui taip pat pavyks išlaikyti šią tendenciją ir kompaniją nuvesti į pirmąją poziciją.