Kol kas nemokamai galima atsisiųsti tokius visai nepigiai kainavusius žaidimus, kaip „Infinity Blade II“, „Superbrothers: Sword and Sworcery EP“, „Where's My Water?“, „Badland“ ir „Tiny Wings“. Nepamiršti ir rimtesnių programėlių mėgėjai – jiems siūloma nemokamai siųstis „Traktor DJ“, „Day One“, „Over“ ir „Barefoot World Atlas“.

Nė viena iš šių programėlių iki šiol per „App Store“ nebuvo siūlomos nemokamai, be to, daugelio jų kaina buvo labai solidi – pavyzdžiui „iPad“ skirta „Tractor DJ“ versija kainavo 20 JAV dolerių, rašo „The Verge“.

Kol kas bendrovė oficialiai apie šią dovanų akciją nepaskelbė, kainos pasikeitimas nepaaiškinamas ir atitinkamų programėlių puslapiuose, bet šią savaitę lygiai prieš penkerius metus oficialiai pradėjo veikti „App Store“, taigi, gali būti, kad tai yra su gimtadienio iškilmėmis susijusi akcija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)