Žaidimas „Angry Birds“ yra toks populiarus, kad jau balandį kino teatruose pasirodys trimatis animacinis filmas „Rio“ su šios mobiliosios programos veikėjais. Pačiame žaidime su skirtingas „savybes“ turinčiais paukščiais reikia griauti įvairias konstrukcijas bei naikinti kiaules.

Jau skelbta, kad lietuvių plėtojamam mobiliųjų programų portalui „GetJar“ praėjusių metų gale pasiūlius pilną nemokamą „Angry Birds“ versiją, per pirmą dieną ją atsisiuntė per 1,5 mln. vartotojų, dėl ko buvo sutrikęs „GetJar“ serverių darbas.

Jau anksčiau mokamos ir nemokamos „Angry Birds“ versijos buvo platinamos „Apple“ bei „Android“ platformose. Taip pat skelbta, kad praėjusią savaitę „Microsoft“ su „Nokia“ sutarė dėl ilgalaikės strateginės partnerystės, kurios pagrindinis akcentas - „Windows Phone 7” sistemos naudojimas „Nokia“ telefonuose. Pirmųjų tokių „Nokia“ modelių galima tikėtis dar šiemet.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją