Naujuoju AMD šūkiu tapo teiginys "Ateitis - tai sintezė" (angl. "The future is fusion"). Bendrovė tikisi, kad tai padės iš užmaršties grąžinti jos procesorius ir pagerinti veiklos rodiklius. Ketvirtadienį ji turėtų pristatyti naują strategiją "AMD Fusion for gaming" ir žaidimams paspartinti skirtą įrankį.

Naujasis įrankis turėtų tapti pirmuoju naujosios bendrovės strategijos požymiu. Tai speciali programinė įranga kompiuteriui, kuri, kaip tvirtina AMD, jo spartą padidins iki 10 procentų.

Ši programa, kurios bandomąją versiją galima parsisiųsti iš AMD svetainės, automatiškai parenka žaidimams pritaikytus kompiuterio nustatymus: laikinai pakeičia registro reikšmes, išjungia kai kuriuos operacinės sistemos procesus, ar net padidina standžiojo disko sūkių skaičių, procesoriaus taktinį dažnį. Tiesa, įrankis skirtas kompiuteriams su AMD procesoriais ir kol kas veikia tik "Windows Vista" aplinkoje.

Vis dėlto pažadai yra viena, jų vykdymas - kas kita. Nors AMD grafinių lustų verslas įsigijus ATI sekėsi gerai, kalbant apie jos procesorius, bendrovė mažiausiai viena karta atsilieka nuo pagrindinio konkurento „Intel". Jos ilgai laukti ir kelis kartus atidėti kelių branduolių procesoriai nesulaukė didesnio populiarumo, o nauja „Intel" platforma „Core 2 Duo" yra sunkiai pralenkiama žaidimų srityje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją