Ekranas pritaisytas prie ratų. Robotą galima įsigyti už pirminę 999,99 dolerių (856,3 eurų) kainą, suteikiamą tik su specialiu pakvietimu. Jį taip pat galima įsigyti už įprastinę kainą – 1 449,99 dolerius (1 241,64 eurą).


Už paslaugas ir įrenginius atsakingas „Amazon“ viceprezidentas Davidas Limpas: „Na, o dabar leiskite jums pristatyti dar vieną dalyką, prie kurio dirbome. Astro? Prisijunk prie manęs, pasirodyk“.

„Amazon“ pristatė ir kitas naujienas, tarp kurių – išmanusis termostatas, išmanusis ekranas „Echo Show 15“ ir nauja išmanioji sveikatos būklės stebėjimo apyrankė „Halo View“.

Amazon pristatė namų robotą Astro

„Echo Show 15“ gali būti įtaisytas ant sienos, prie jo pritaikomas „AZ2 Neural Edge“ – procesorius, padedantis vartotojams suasmeninti ekraną. Siekdama patraukti naująją pirkėjų kartą – vaikus – kompanija pristatė „Amazon Glow“. Tai įtaisas žaidimams, skaitymui ar piešimui vaizdo skambučio metu.

Už paslaugas ir įrenginius atsakingas „Amazon“ viceprezidentas Davidas Limpas: „Mes jau ankstyvame kūrimo proceso etape supratome, kad pirkėjai nenori vien tik „Alexos“ ant ratų.

Amazon pristatė namų robotą Astro

Todėl stengėmės kurti visiškai unikalų ir savarankišką variantą. Įrenginys išties atrodo tarsi atgijęs – pradedant jo akimis ir ekranu ir baigiant garsų gausa. Pateiksiu trumpą pavyzdį. Astro? „Beatbox“! (Robotas ima groti muziką) Man tai labai patinka“.

„Amazon“ kasmet pristato daugybę naujų prietaisų, įskaitant balsu valdomus akinius nuo saulės ir naminį droną. Tiesa, pastarieji didelio pirkėjų dėmesio nesusilaukė. Įrenginiai sudaro dalį visų „Amazon“ pardavimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)