Jis nepapuoštas deimantais, o tiksliau brangakmeniais. Jis neturi savyje brangiųjų metalų ar ypatingų lydinių. Ir tai ne slaptas „Apple“ prototipas. Jame neįdiegta nematyta ar itin brangi programinė įranga. Ir ant jo tikrai nepasirašė Steve’as Jobsas.

Tiesą sakant tai tiesiog pirmos kartos „iPhone“ telefonas, pasirodęs dar 2007 metais. Jame vis dar 1.0 „iOS“ programinė įranga. O esminis skirtumas – jis niekada nebuvo išpakuotas ir ištrauktas iš dėžutės.

Taigi už telefoną, kuris 2007 metais kainavo 600 JAV dolerių plius sutartis su mobiliojo ryšio operatoriumi, prašoma 10 tūkst. JAV dolerių internetiniame „eBay“ aukcione. Tai tik 1 669 proc. pabrangimas. Beje, parduodamas net ne vienas, bet du neišpakuoti „iPhone“ telefonai.

Jei domina ar yra susidomėjusių, skubame informuoti, kad vos prieš kelias minutes už telefoną pasiūlyta kaina pakilo iki 6 100 JAV dolerių. Jei nenorite dalyvauti aukcione, galite telefoną akimirksniu nusipirkti už straipsnio pavadinime minimą sumą.

Ar verta? Nebent esate patyręs kolekcionierius ir žinote, kad dar po dešimties metų šį telefoną parduosite už 100 tūkst. JAV dolerių. Kada jis bus tikra muziejinė vertybė.

P. S. Jei pasiknaisiosite po lietuviškus skelbimu tinklalapius, atrasite ne vieną ir ne du, pirmos kartos „iPhone“ telefonus, kurie vertinami 200-400 litų. Gal 100 tūkst. po dešimties metų jie ir nebus verti, bet tikrai gausite daugiau nei 500 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)