Emilijus Latakas (Klaipėdos licėjus, mokytoja Aistė Andriulė), pelnė aukso medalį, Žygimantas Pudžiuvis (Mažeikių Merkelio Račkausko gimnazija, mokytojas Dainius Stasys), Emilija Ramonaitė (Jonavos Senamiesčio gimnazija, mokytoja Svetlana Glušniova) ir Simas Tiškevičius (Kauno Vytauto Didžiojo universiteto Ugnės Karvelis gimnazija, mokytoja Eglė Poderienė) iškovojo sidabro medalius. Guoda Mėčiūtė iš Kretingos pranciškonų gimnazijos (mokytojas Vilius Adomaitis), Gytis Lukoševičius iš Marijampolės Rygiškių Jono gimnazijos (mokytoja Marija Paltanavičienė), Livija Zamuškaitė iš Kauno Domeikavos gimnazijos (mokytojas Darius Starkus) ir Rojus Kondratavičius, Kauno Lietuvos sveikatos mokslų universiteto gimnazijos mokinys, (mokytoja Jovita Vizbarienė) apdovanoti bronzos medaliais.

Atliekant užduotį apie Žemės sistemas (angl. Earth Systems Project – ESP), reikėjo paruošti pristatymą bendradarbiaujant su mokiniais iš kitų valstybių. Komanda, kurioje dalyvavo Gytis Lukoševičius, buvo įvertinta „gerai“, komanda, į kurios sudėtį įėjo Emilija Ramonaite, –„labai gerai“, o komanda su Emilijumi Lataku įvertinta „puikiai“.

Visi Lietuvos mokiniai pristatė lauko tyrimų projektus. Emilija Ramonaitė, Emilijus Latakas, Simas Tiškevičius ir Žygimantas Pudžiuvis už namų projektą buvo įvertinti sidabro medaliu, o kita Lietuvos komanda – Guoda Mėčiūtė, Gytis Lukoševičius, Livija Zamuškaitė ir Rojus Kondratavičius – bronzos medaliu.

Kūrybinėje užduotyje Rojus Kondratavičius gerai įvertintas už eilėraštį, Guoda Mėčiūtė puikiai įvertinta už skulptūrą ir už vizualinį sprendimą, skatinantį susimąstyti.

Aštuoni mokiniai, atstovavę Lietuvai, išrinkti po VU Chemijos ir geomokslų fakulteto organizuotos 6-osios Lietuvos geomokslų olimpiados kaip geriausiai pasirodę.

Tarptautinėje olimpiadoje iš viso dalyvavo 170 mokinių iš 29 valstybių. Dalyviai demonstravo geologijos, geografijos, klimatologijos, astronomijos ir kitų gamtos mokslų žinias, atliko užduotis komandose, sudarytose iš įvairių šalių atstovų, susipažino su geomokslų entuziastais iš įvairių pasaulio vietų. Šiemet olimpiadą organizavo Indija, Izraelis, Kinija ir Jungtinė Karalystė.