Augantis Lietuvos pareiškėjų susidomėjimas bei dalyvavimas didžiausioje Europoje bendroje mokslinių tyrimų ir inovacijų EH programoje, tapo postūmiu sukurti Lietuvos pareiškėjams pritaikytą interneto svetainę.

Naujoji EH programos svetainė pritaikyta vartotojų poreikiams ir atitinka visus šiuolaikinėms svetainėms keliamus reikalavimus, be to, svetainė sudarys galimybes platesniam visuomenės informavimui apie EH programos kvietimus. Pareiškėjai taip pat turės prieigą prie naujausių tematinių kvietimų, sužinos Europos naujienas ir iniciatyvas, bet ir galės registruotis bei dalyvauti jiems aktualiuose renginiuose, rasti neatlygintinai profesionalią pagalbą teikiančių NCP grupės narių kontaktus.

Pasak LMT NCP grupės vadovės Aurelijos Povilaikės, Lietuvos pareiškėjų įsitraukimas į EH programą įgavo pagreitį, todėl norėjosi pokyčio informacijos apie EH programą sklaidoje.

„Vienas iš pagrindinių interneto svetainės sukūrimo tikslų buvo informacijos surinkimas į vieną vietą. Išsigryninome, kad itin svarbu turėti internetinę erdvę, kurioje būtų pateikti skelbiami kvietimai, informacija apie nacionalinius ir tarptautinius renginius, pateikti paraiškų tinkamumo kriterijai bei nuolatinę ir įvairiapusišką pagalbą teiksiančios komandos kontaktai. Tikime, kad interneto svetainės idėjos išpildymas taps proveržio simboliu bei lems naują kūrybiškų ir novatoriškų siekių įgyvendinimo etapą“, – teigė A. Povilaikė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją