Kultūrai ir turizmui skirtoje ekspozicijoje demonstruojama beveik 200 paslaugų, apimančių menininkų performansus, meno parodų aptarimus, interaktyvius renginius ir kitokias veiklos rūšis.

Į parodos erdvę įžengusių lankytojų dėmesį kaipmat patraukia įspūdinga prezentacija, į kurią integruotos tokios technologijos kaip 3D efektai plika akimi, palydovinis stebėjimas, skaitmeninis dvejinimas ir debesijos perteikimas. Lankytojams siūloma pažvelgti iš viršaus į žinomiausias Pekino panoramas ir pasinerti į jų atmosferą.

CIFTIS paroda Kinijoje.

Likus vos 20-iai dienų iki 19-ųjų Azijos žaidynių, įvyksiančių Kinijos rytuose esančios Džedziango provincijos Hangdžou mieste, ekspozicijos lankytojams suteikta proga susipažinti su kai kuriais būsimo sporto renginio elementais.

Parodoje pristatyta ir „Starry Walk“ versija su Hangdžou Azijos žaidynių talismanais. Ekranas, kuriame demonstruojamas Hangdžou kraštovaizdis, elektroninio sporto elementai, priklausomai nuo temperatūros spalvą keičiančios statulėlės, taip pat galimybė patirti technologijų kuriamus efektus sulaukė didžiulio dėmesio.

„Bandydami produktus atlikome galybę testų. Temperatūrai nukritus žemiau 10 laipsnių, baltos statulėlių sritys pamažu patamsėja, o esant minusinei temperatūrai tampa visiškai juodos. Objektai labai interaktyvūs ir labai žavingi“, – Li Ying, „Beijing Gongmei Group“ įmonės darbuotoja.

CIFTIS paroda Kinijoje.

Pekino šiaurės vakaruose esančiame Jančingo rajone įsikūrusios turizmo firmos reklamuoja savo idėjas, susijusias su pažangių technologijų taikymu plėtojant naujo tipo kultūrinį turizmą, ir skelbia nuostatą, kad būtent kūrybiškumas turėtų tapti nauju turizmo paslaugų patrauklumo elementu.

CIFTIS paroda Kinijoje.

„Jančingui skirtoje parodos erdvėje šiais metais ypač akcentuojama kultūros ir turizmo bei sportinių pramogų po atviru dangumi integracija. Eksploatuodami gražiausio žiemos olimpiados miesto temą, mes siūlome tokias pramogas kaip nusileidimo keturvietėmis ledrogėmis patirtį, įgalintą pritaikius virtualiosios realybės technologiją, tikralaikio veido atpažinimo funkciją, veikiančią fotografuojant vaizdingose vietovėse, galimybę dalyvauti interaktyviose viktorinose ir laimėti prozų bei nemažai patrauklių ir įtraukiančių interaktyvių užsiėmimų“, – Hou Lin, Pekino Jančingo rajono kultūros ir turizmo biuro direktoriaus pavaduotoja.

Šiemetinės Tarptautinės prekybos ir paslaugų mugės tema – „Atvirumas skatina plėtrą, o bendradarbiavimas kuria abipusę naudą“.

Šeštadienį prasidėjusi mugė tęsėsi iki trečiadienio.

CIFTIS paroda Kinijoje.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją