Po Vilniaus miesto savivaldybės lėšomis atlikto remonto, bibliotekoje įrengti skirtingoms erdvėms reikalingi baldai, kompiuteriai, spausdinimo ir kopijavimo technika. Jau nuo antradienio lankytojai gali naudotis renovuotos bibliotekos Abonemento bei skaityklų paslaugomis, tėvai su vaikais – rinktis įdomiausias knygas spalvingame Vaikų skyriuje.

Kompiuterių skaitykloje veiia keturi viešosios prieigos kompiuteriai – čia internetu nemokamai naudotis gali visi panorėję. Periodikos mėgėjų laukia įvairus laikraščių ir žurnalų pasirinkimas, nepamiršti ir bibliotekoje mėgstantys mokytis ar dirbti lankytojai – skaitykloje sukurta daugiau savarankiško darbo vietų, bibliotekoje veikia bevielis internetas, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Renovuota Gerosios Vilties biblioteka

Gerosios Vilties biblioteka yra vienas iš aštuoniolikos Vilniaus miesto savivaldybės centrinės bibliotekos filialų. Tai jau ketvirtasis bibliotekos padalinys, atnaujintas per pastaruosius pusantrų metų - vilniečius kasdien pasitinka neseniai renovuotos Tomo Zano, Dzūkų bei Naujosios Vilnios bibliotekos.

Šešias dienas per savaitę veiksiančioje bibliotekoje lankytojai galės rinktis iš daugiau nei 28 tūkstančių įvairių leidinių suaugusiems, vaikams, skaitantiems rusų, anglų ir kitomis kalbomis. Skolintis knygas į namus skaitytojai galės pasinaudoję visoje Lietuvoje galiojančiu LIBIS skaitytojo bilietu, o jo neturintys – bibliotekoje įsigyti nemokamai.

Gerosios Vilties bibliotekoje taip pat planuojama rengti įvairius renginius, vietos bendruomenės narių parodas, kūrybines dirbtuves, susitikimus su autoriais bei menininkais. Skaitytojai čia bus aptarnaujami nuo pirmadienio iki penktadienio 10:00-19:00, šeštadieniais – 10:00-17:00, o pirmųjų lankytojų lauks ypatingos dovanos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)