Kovo 1 dieną, penktadienį, 18.00 – 21.00 val. „Lietuvos Junior Achievement“ ofise Vokiečių g. 13a, Vilniuje atsidarančioje jaunimo verslumo erdvėje vyks verslo idėjų „stand-up comedy“ vakaras kartu su „Humoro klubu“. Dėl įsteigto prizo varžysis 10 konkurse dalyvauti užsiregistravusių 14 – 23 metų jaunuolių, renginyje „stand-up comedy“ principu turėsiančių pristatyti savo beprotiškiausią verslo idėją. Pristatoma verslo idėja gali būti įvairi: keista, pribloškianti, didelė, maža, racionali, geniali, praktiška arba nelabai praktiška – bet kokia. Svarbiausia, kad verslo idėja būtų potenciali, o pasirodymas priverstų visus juoktis! Savo puikiu humoro jausmu jaunuoliai užkrėsti turės „Humoro klubo“ narius Paulių Ambrazevičių ir Mantą Bartuševičių, taip pat verslo pasaulyje puikiai žinomas asmenybes, apie kurias dar paskelbsime, ir, žinoma, pačius griežčiausius komisijos narius – publiką.

„25 metus Lietuvoje ugdydami ekonomiškai raštingą ir verslų jaunimą pastebėjome, kad verslumo besimokančiam jaunam žmogui, ypatingai mokiniui, trūksta erdvės, kurioje jis su bendraamžiais galėtų laisvai rinktis įgyvendinti savo inovatyvias verslo idėjas, sulaukti nuolatinio palaikymo bei profesionalios verslo savanorių, mentorių pagalbos, – pasakoja „Lietuvos Junior Achievement“ direktorė Andželika Rusteikienė. – Jaunimo verslumo erdvės atidarymo proga kviečiame jaunimą mesti iššūkį sau ir iš pirmo žvilgsnio į sudėtingus dalykus, kaip verslas, pažvelgti paprasčiau, per humoro prizmę, pristatyti savo verslo idėją ir ne tik laimėti prizų, tačiau ir žengti pirmąjį žingsnį įveikiant savo baimes, o vėliau sugrįžti į mūsų erdvę ir kibti į darbus kuriant verslią Lietuvos ateitį!“

Į renginį būtina registruotis, nes konkurso dalyvių (iki 10) ir renginio svečių (iki 40) skaičius ribotas! Konkurso dalyvių registracija (vyksta iki vasario 27 d. 18.00 val.). Renginio svečių registracija (vyksta iki vasario 28 d. 18.00 val.). Daugiau informacijos feisbuko renginyje.

Verslo idėjų „stand-up comedy“ renginio metu taip pat bus atidaryta „Lietuvos Junior Achievement“ jaunimo verslumo erdvė – „HUB‘as“. Nuo kovo 1 dienos tai bus jaunam žmogui atvira vieta, kurioje jaunuoliai galės kurti verslą, mokytis verslumo, finansinio raštingumo, gauti naudingų patarimų iš verslo pasaulio profesionalų, mentorių. Taip pat organizuoti savo renginius, susirinkimus, kitas iniciatyvas ar tiesiog su draugais atsigerti arbatos. Erdvėje bus organizuojami įvairūs užsiėmimai, paskaitos ir „webinarai“ su verslumu susijusiomis temomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)