Kilo susidomėjimas, kodėl tai daroma – galbūt kažkas bus įrenginėjama, gal ruošiamasi kokiam filmavimui, o gal tai tiesiog vandalai?

DELFI kreipėsi į šiuo metu Lukiškių kalėjimą prižiūrinčius Vilniaus pataisos namus. Paaiškėjo, kad vykstantys darbai – tikrai ne vandalų išpuolis.

„Buvusiame Lukiškių tardymo izoliatoriuje kalėjime vykdomi tam tikrų elementų, kurie buvo sumontuoti 2014-2018 m. ir nėra architektūrinis paveldas, bei pagal funkcionalumą bus naudojami veikiančioje pataisos įstaigoje (Vilniaus pataisos namuose) demontavimo darbai“, – atsakyme raštu dėstė direktoriaus pavaduotoja Halina Žukovska.

Ji patikino, kad šie darbai nėra susiję su numatomu filmavimu.

Primename, kad neseniai skelbta, jog Lukiškių kalėjime bus filmuojamas populiaraus amerikiečių serialo „Stranger Things“ naujasis sezonas. Kalbama, kad kuriant mokslinės fantastikos serialą kartu su jo autoriais dirbs ta pati lietuvių komanda, kuri prisidėjo ir prie „Černobylio“ filmavimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)