Į uždarą aikštelę (19 aukštas, 165 m) bilietus galima įsigyti internetu arba TV bokšto bilietų kasose.

Į atvirą aikštelę (22 aukštas, 180 m ) būtina išankstinė registracija el. paštu ekskursijos@telecentras.lt, telefonu 85 25 25 333 arba užpildžius formą tvbokstas.lt, praneša Lietuvos radijo ir televizijos centras.

Atmintinė lankytojams:

dėvėti veido kaukes;
dezinfekuoti rankas;
laikytis saugaus 2 metrų atstumo;
laikytis kosėjimo ir čiaudėjimo etiketo;
Jei jaučiate peršalimo simptomus, saugokite save ir kitus ir likite namuose.

Svarbu:

Atviroji aikštelė dirbs tik esant palankioms oro sąlygoms.
Kavinė /baras „Paukščių takas“ kol kas veiklos vykdyti negali, bet galėsite įsigyti kavos, arbatos, gaivių gėrimų išsinešti.
Šiuo metu TV bokšte vykdoma rekonstrukcija, todėl Lietuvos radijo ir televizijos centras iš anksto atsiprašo už nepatogumus.

Karoliniškių mikrorajone pastatytas TV bokštas jau 31 metų tarnauja radijo ir televizijos programų siuntimo, o pastaruoju metu – ir duomenų perdavimo paslaugoms teikti. Jis iki šiol yra aukščiausias statinys mūsų šalyje (326,5 m).

TV bokšto statybos darbai prasidėjo 1974 m., pirmas betono kubas į naujojo statinio pamatus buvo supiltas gegužės 31-ąją. Valstybinės komisijos priėmimo eksploatuoti aktas pasirašytas 1980 m. gruodžio 30 d., o Lietuvos TSR Ministrų Taryba šį aktą patvirtino 1981 m. sausio 30 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)