Kiek daugiau nei 37 tūkst. – būtent tiek „Instagram“ vartotojų stebi turko Ibra paskyrą. Čia vyras dalinasi savo potyriais Lietuvoje – publikuoja aplankytų šalies miestų ir miestelių nuotraukas, pamąstymus apie lietuvių kalbos subtilybes, o kartais tiesiog stebisi jam kiek neįprasta lietuviška kultūra.

Jei reikėtų trumpai apibūdinti turką Ibra, būtų galima pasakyti taip – tai žmogus, kuriam užteko vos poros dienų Lietuvoje, kad šį kraštą jis tiesiog įsimylėtų. Šiandien vyras skaičiuoja jau penktus gyvenimo Lietuvoje metus ir šią šalį vadina savo namais.

Šiame Delfi straipsnyje Ibra pasidalino išties įdomia savo gyvenimo istorija. Pašnekovas papasakojo, kas Lietuvoje pavergė jo širdį, su kokiais didžiausiai iššūkiais jis čia susiduria, taip pat vyras atskleidė, ką mano apie jam kiek neįprastą lietuvišką virtuvę ir pačius lietuvius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją