„Pačioje sostinės širdyje, Gedimino kalno papėdėje stūksantys Valdovų rūmai, prieššventiniu laikotarpiu pavirs įspūdingu Kalėdų miestu. Jau nuo gruodžio 2 d. Vidiniame rūmų kieme miestiečiai ir miesto svečiai galės mėgautis daugiau nei 700 m2 veidrodinio lygumo ledo čiuožykla. Prie pagrindinio įėjimo į Valdovų rūmų kiemą, kur bus čiuožykla įsikurs pasakiškas Kalėdų miestelis, kalėdiniai nameliai bei išdygs Kalėdų senelio rezidencija su tikrais debesų elniais ir pasakų herojais”, – skaitome Mugių centro Facebook puslapyje.

Čiuožykla ir gastro mugė Lukiškių kalėjime

Tai dar ne viskas. Šiemet šalia Kalėdinės čiuožyklos įsikurs tikras Kalėdų miestelis su Kalėdų senelių ir kitomis pramogomis. Vakarais, vos sutemus, vyks šviesų, muzikos ir video projekcijos šou. Kasdien vilniečiai ir miesto svečiai galės iš naujo susipažinti su kunigaikščio Gedimino sapno istorija ir geležinio vilko legenda.

Kur šiemet ieškoti Kalėdų senelio? Toli važiuoti nereikės, nes jis lauks Kalėdų Senelio rezidencijoje priešais Valdovų rūmus. Čia mažieji vilniečiai galės pajusti tikrą magijos skonį ir pasinerti į kalėdinių pasakų pasaulį.