Atnaujintoje 1 084 kv. m parduotuvėje Vilniuje pagal naujausius įmonės standartus įrengtas prekybinis plotas. Atnaujintas šviežių vaisių ir daržovių, šviežios žuvies ant ledo, konditerijos skyrius. Šioje parduotuvėje bent 3 kartus per dieną kepama šviežia duona ir bandelės, prekiaujama šviežia mėsa ir karštais mėsos gaminiais.

Atnaujintoje parduotuvėje veikia ir click&collect paslauga. Ja naudodamiesi pirkėjai per „LastMile“ programėlę užsakytas prekes gali atsiimti vietoje.

Rekonstruotoje parduotuvėje prekės išdėliotos taip, kad pirkėjai jas rastų kuo lengviau ir paprasčiau, taip gerinant apsipirkimo patirtį. Mėgstantiems greitą apsipirkimą parduotuvėje įrengtos net 6 „IKI Bitutė“ kasos, veikia ir 2 paprastos kasos. Lankytojams parduotuvė atvira kasdien nuo 8 iki 22 val.

Prekybos tinklą „Iki“ iš viso šiuo metu sudaro 231 „Iki“ parduotuvė, 2 logistikos centrai, kulinarijos gamybos centras bei 3 regioninės kepyklos. Nuolat naujoves diegiantis prekybos tinklas Vilniuje atidarė ir pirmąją autonominę parduotuvę, paženklintą „Iki“ prekės ženklu. Ji pirmoji tokia Lietuvoje ir Šiaurės šalyse. Prekybos tinkle dirba beveik 6 tūkst. darbuotojų. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją