„Pasiruoškite nepamirštamai nežemiškų būtybių ir zombių siaubo nakčiai! Sutemus Vingio parką užlies paslaptingų garsų ir įspūdingų šviesų šou…

Sklinda gandai, kad nuo spalio 20 dienos čia siaubo vakarėlį rengia nežemiškos antgamtinės būtybės nusileidę iš kitos planetos, po apokalipsės išgyvenę zombiai, šiurpą keliančios nakties šmėklos bei įspūdingi moliūggalviai, kurie tykos lengvo grobio ir tik lauks kada prarasite budrumą... “, – taip skelbia organizatoriai.

Pusbroliai M. Simėnas ir D. Simėnas jau keletą metų tokį parką yra įkūrę Kirkiluose, Biržų rajone. M. Simėnas stebisi, kad visoje Lietuvoje tokių parkų yra, bet aplink Vilnių – nė vieno.

Jis pasakoja, kad keletą metų Kirkilų pramogų parkas buvo toks vienintelis Lietuvoje. Laikui bėgant tokių parkų ėmė atsirasti visoje šalyje. „Šiemet jau konkurencija sveika, bet Vilniuje nebuvo, tai nusprendėme padaryti antrą parką Vilniuje, Vingio parke“, – sako pašnekovas.

Parkas svečiams savo vartus atvėrė spalio 20 dieną. M. Simėnas sako, kad apsilankę žmonės patenkinti ir džiaugiasi. „Yra kam ir nepatinka, bet tokių visada bus. Bet šiaip smagu, džiaugiasi žmonės, šventė. Nematė to dar“, – teigia M. Simėnas.

Gali keistai pasirodyti, kad į tokį siaubo parką galima eiti su mažais vaikais. Bet M. Simėnas paaiškina, kad yra dvi zonos: viena skirta suaugusiesiems, kita – vaikams.

Animatoriai, patikina pašnekovas, mato, kurie žmonės norėtų būti mažiau gąsdinami, o kuriuos galima „pakibinti“.

Parkas veiks iki lapkričio 5 dienos.

Savo ruožtu „Delfi“ fotografai įamžino Helovino parko siaubus:

Norintiems mažiau siaubų irgi yra ką veikti: šiemet Vilniuje bus atidaryti net du pernai vilniečių širdis pavergę „Lumina“ šviesų instaliacijų parkai. Vienas parkas įsikūręs Kairėnuose, VU Botaniko sode. Antrasis – kone miesto širdyje, Kalnų parke.

Parkas veiks nuo spalio 27 iki vasario 18 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją