Greita reakcija, begalinis užsispyrimas ir sparčiai augantis adrenalino kiekis kraujyje. Vilniuje, Liepkalnio Snow parke įrengta apie 20 figūrų, skirtų įvairų ekstremalaus slidinėjimo lygį pasiekusiems lankytojams, kurių čia sulaukiama iš visos Lietuvos ir net aplinkinių valstybių, rašoma pranešime spaudai.

„Nors šiemet pirmosios slidinėjimo trasos atidarytos buvo anksti – lapkričio 24 dieną, o visos 10 trasų veikė jau gruodžio 21-ąją, Snow parko įrengimui turėjome laukti stabilios bei aukštos minusinės temperatūros. Ši slidinėjimo centro dalis reikalauja itin daug sniego bei sudėtingo techninio darbo. Nors žiema ir atėjo tikrai anksti, orai buvo pretenzingi, o vis pasirodantis lietus darbus tik apsunkino, dėl to Snow parko statybos vis nusikeldavo“ – pasakoja Liepkalnio vadovas A. Bielskus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)