Po karantino – didžiausia dovana yra sveikata

Dalyvauti draudimo bendrovės iššūkyje žmonės kviečiami iki pat rugsėjo. Tereikia atsisiųsti nemokamą ir itin populiarią lietuvišką žingsniavimo programėlę #walk15, kurią galima rasti visose mobiliųjų aplikacijų parduotuvėse.

Draudimo bendrovės ERGO Lietuvoje generalinis direktorius Tadas Dovbyšas džiaugiasi, jog prie iššūkio žmonės jungiasi itin aktyviai. Pasak jo, šiuo metu dalyvių skaičius viršija 7 tūkst., o tai rodo norą ir gyventi sveikai, ir rūpintis gamtos išsaugojimu.

„Karantino metu žmonės mažiau judėjo, patyrė daugiau streso, tad šiuo iššūkiu norime pakviesti žmones stiprinti savo sveikatą, vasarą pasitikti įgavus daugiau jėgų. Tikimės, kad iššūkio dalyviams tai padovanos pačias geriausias emocijas, kurios lydi išsiruošus nužingsniuoti pasirinktą atstumą. Už šį pasiryžimą atsidėkosime pasodindami ąžuoliukus, todėl kviečiu visus prisijungti prie iššūkio ir drauge pasiekti užsibrėžtą tikslą“, – ragina T. Dovbyšas.

Prisijungusieji prie iššūkio iki šiol jau nužingsniavo virš 1,9 mlrd. žingsnių, užaugino daugiau nei 7,1 mln. virtualių ir 470 tikrų medžių.

Programėlės #walk15 sumanytoja Vlada Musvydaitė, taip pat prisidėjusi ir prie ERGO iššūkio organizavimo, džiaugiasi, kad bendrovė kviečia švęsti savo gimtadienį būtent taip.

„Sveikiname ERGO su gimtadieniu, ir džiaugiamės, kad šia proga bendrovė nusprendė įteikti dovaną bendruomenei – pakviesti visus ne tik vaikščioti kartu, bet ir savo žingsniais prisidėti prie ąžuoliukų giraitės pasodinimo. Smagu, kad prisijungdami prie iššūkio žmonės galės savo dėmesį skirti ir sveikatai, ir gamtos išsaugojimui“, – kalba mobiliosios programėlės #walk15 kūrėja.

Didžiuojasi bendruomeniškumu

Aktyvus dalyvavimas žingsnių iššūkyje rodo ir susitelkimo jausmą. T. Dovbyšas teigia, kad būtent bendruomeniškumas leido sukurti tokią įmonę, kokia ji yra dabar.

„Per trisdešimt metų pristatėme daugybę inovacijų – įdiegėme mobilią programėlę „ERGO Smart“, leidžiančią transporto, o dabar jau ir turto žalą užfiksuoti naudojantis išmaniuoju telefonu. Sukūrėme ir ERGO draudimą nuo vėžio – tai pirmasis tokio pobūdžio draudimas Lietuvoje. Be to, pirmieji sukūrėme ir mobiliąją ERGO sveikatos programėlę, leidžiančią greitai ir paprastai kreiptis dėl sveikatos draudimo išlaidų kompensavimo. Kaip vieni draudimo pradininkų, vis ieškome naujų galimybių savo klientams“, – pasakoja T. Dovbyšas.

Jo teigimu, tokios įmonės pastangos buvo įvertintos – 2019 m. ERGO tapo geriausiai klientus aptarnaujančia draudimo įmone Lietuvoje.

Per trisdešimt veiklos metų ERGO užsitikrino klientų pasitikėjimą, o taip pat užmezgė daug gražių partnerysčių kultūros ir sporto srityse. Pasak T. Dovbyšo, sėkminga įmonės veikla nebūtų įsivaizduojama be ambicingos, motyvuotos bei profesionalios komandos, pasirengusios spręsti problemas, aktyviai teikti pagalbą ir pasirūpinti ramia klientų ateitimi.

„Mūsų bendruomenėje vyrauja ypatinga atmosfera, skatinanti ir darbuotojų lojalumą. Turime daugiau nei 100 darbuotojų, bendrovėje dirbančių dešimt ar net daugiau metų. Vienas jų – čia įsidarbinęs pačią pirmąją įmonės darbo dieną. Tik būdami bendruomeniški, dėmesingi ir rūpestingi vieni kitiems, užaugome iki tokio solidaus jubiliejaus“, – reziumuoja T. Dovbyšas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)