Dalį laiko, birželio 20–21 d., dėl numatytų inžinerinių tinklų ir vandentiekio tinklo montavimo darbų Konstitucijos prospektu laikinai negalės pravažiuoti troleibusai. Keisis 9 ir 19 maršrutų troleibusų trasos ir eismo tvarkaraščiai, o 4G maršruto autobusai stos papildomose stotelėse.

  • 9 ir 19 maršrutų troleibusai važiuodami Žirmūnų kryptimi iki Teodoro Narbuto stotelės kursuos įprasta trasa, toliau suks į Sėlių g., važiuos Kęstučio, Liubarto, Pamėnkalnio, Jogailos, Vilniaus ir Kalvarijų g., o įsukę į Šeimyniškių g. grįš į įprastas trasas. Atgal link Karoliniškių ir Pašilaičių troleibusai važiuos įprastomis trasomis. Važiuodami pakeista trasa Žirmūnųkryptimi troleibusai papildomai stos Sėlių, Latvių, Kęstučio, Liubarto tiltas, Pamėnkalnio, Jokūbo Jasinskio, Jogailos, Vinco Kudirkos aikštės, Žaliojo tilto stotelėse, o nestos šiose – Žvėryno (link Žirmūnų), „Panoramos“, Švietimo akademijos, Lietuvos sąjūdžio kelio, Nacionalinės dailės galerijos, Europos aikštės stotelėse. Laikini 9 ir 19 maršrutų troleibusų tvarkaraščiai interneto tinklalapyje skelbiami nuo birželio 17 d.
  • 4G maršruto autobusai keleivių patogumui minėtomis dienomis judėdami link Žirmūnų papildomai stos Žvėryno, „Panoramos“ bei Nacionalinės dailės galerijos stotelėse.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)