Simbolišką juostą drauge su Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentu Edgaru Stankevičiumi perkirpo ir iškilmingai Visagino miesto stadioną atidarė Visagino savivaldybės meras Erlandas Galaguz. Meras sulaukė sveikinimų ir padėkų už bendradarbiavimą bei futbolo plėtrą Visagine ir visoje Lietuvoje.

Ką tik rekonstruotame ir nuo šiol UEFA Čempionų lygos ir Lietuvos A lygos reikalavimus atitinkančiame stadione stebėjome Lietuvos senjorų 50+mažojo futbolo pirmenybių turo šešerias rungtynes, kuriose dalyvavo ne tik šeimininkai Visagino FK „Inter veteranai“, bet ir trys šiuo metu lygoje pirmaujančios ekipos – Kauno FK „Feniksas“, Jonavos FVK „Klevas“ ir „Vilniaus senjorai“.

Tuo pačiu metu, visai šalia esančiame mažajame stadione vyko draugiškas BFA Visagino šeimų futbolo 2x2 turnyras, į kurį susirinko net 30 Visagino šeimų komandų! Mažuosius taip pat džiugino batutai, animatorius, įvairios estafetės ir kitos vaikų krykštavimą stadione užtikrinusios veiklos.

Sporto renginių metu dalyvius bei svečius džiugino ir muzikiniai pasirodymai, tarp kurių visaginiečių grupė „Memuary Amura“, „Loafers“, garsios grupės „2Kvėpavimas“ koncertas.

Šventės kulminacija tapo Optibet Pirmos lygos žvaigždžių diena, kurioje susigrūmė ryškiausios lygos žvaigždės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją