Pakalbinti prekybininkai – socialinių įstaigų gyventojai ir darbuotojai – džiaugėsi, kad mugės lankytojai nuo koridoriais nusidriekusių prekystalių šluoja dekoratyvines lėkšteles, saldumynus, medines lenteles, tekstilės gaminius. Prasčiau sekėsi prekiaujantiems vilnonėmis kojinėmis – po 3 Eur už porą prašantys pardavėjai sakėsi parduodantys jas už savikainą, tačiau iš viso kalno kojinių tą rytą nupirko tik vieną porą.

Į Kaziuko mugę Utenos socialinės globos namuose su savo rankdarbiais ir kapelomis kaip ir kasmet atvyko svečiai iš Leliūnų, Zarasų, Rokiškio, Visagino, Aknystų ir kitų miestų bei miestelių socialinių įstaigų. Šeimininkai ir svečiai linksmino vieni kitus muzikiniais pasirodymais, o šventėje apsirodę persirengėliai priminė, kad laikas ne tik Kaziukus sveikinti, bet ir kurti Užgavėnių laužą, deginti Morę ir žiemą varyti.

Šventės dalyvius sveikinęs Utenos socialinės globos namų direktorius Osvaldas Žiezdrys priminė, kad Kaziuko mugė šioje įstaigoje turi senas tradicijas, užsimezgusias kai įstaigai dar vadovavo Onutė Urbonienė, ir rengiama jau 11 metų. Tais laikais būdavę daug Kazimierų, šiuo metu šį vardą turi šeši globos namų gyventojai.