Miesto gyventojai ir svečiai regi plušančius darbininkus – Vytauto gatvėje kloja šaligatvio trinkeles, gatvėje ruošiamasi kloti naują išlyginamąjį asfalto sluoksnį. Darbai jau prasidėjo Žalgirio gatvėje, o netrukus rangovai atsikraustys ir į J. Basanavičiaus gatvę. Šiose gatvėse bus pakeistos šaligatvių ar gatvių dangos, bus įrengtas ir naujas apšvietimas.

Viekšniai // Mažeikių r. sav. nuotr.

Darbai sparčiai vyksta būsimoje turgavietėje, kuri rengiama vietoje nugriauto pastato (Vytauto g. 29). Taip pat atnaujinami miesto viešųjų erdvių želdynai, bus įrengti mažosios architektūros elementai.

Keičiasi ir Ventos pakrantė – iškirsti krūmynai, ruošiamos vietos poilsio zonoms, pasikeis ir Birutės gatvėje esančios maudyklės teritorija.

Viekšnių miesto tvarkymo darbai atliekami įgyvendinant projektą „Viekšnių miesto kompleksinė plėtra“, kuris finansuojamas iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų. Projekto vertė daugiau nei 814 tūkst. Eur, iš kurių 62 tūkst. Eur savivaldybės biudžeto lėšos. Rangos darbus atlieka UAB „VVARFF“. Darbai turėtų būti baigti vasarą.