Bendrai nuotraukai susirinkę žmonės buvo pasveikinti skulptūros autoriaus Viliaus Purono, jis savo kūriniui palinkėjo dar ilgai stovėti nepajudinamai ir kviesti visus atsipalaiduoti Talkšos ežero pakrantėje, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Susirinkusieji vaišinti saldainių fabriko „Rūta“ saldainiais, balionus gavo visi mažieji šventės dalyviai. Specialiai pagamintus lipdukus galėjo gauti kiekvienas ir užsiklijuoti kur tik širdis geidžia.

Po šventės visi pakviesti sudalyvauti orientavimosi žaidime „#ašesulapė“ ir laimėti rėmėjų įsteigtus prizus: dvi picas iš „Gusto“ picerijos, degustacijos ir apsilankymai „Rūtos“ šokolado muziejuje, turizmo informacijos centro skėčiai.

Šiaulių Geležinė lapė yra vienas populiariausių ir dažniausiai lankomų turistinių objektų mieste. Ežero pakrantėje vykstantys renginiai, sporto šventės ar šeimyniški pietūs ant žolės – viskas netoli Geležinės lapės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)