Meilė miestui

Klubo atstovė, verslininkė Jurgita Čiplytė tikino, kad klubo nariai idėją generavo jau nuo lapkričio mėnesio.

„Dar praėjusių metu pabaigoje pradėjome galvoti, kad būtų smagu kažką suorganizuoti miestui. Daugelis įvairias akcijas daro per Kalėdas, o mes norėjome kažko kitokio. Tad štai taip sumanėme, jog vasario 14-ąją galima paminėti ir kitokiais būdais. Juk yra ir vienišų žmonių, kuriems taip pat norisi kažką duoti. Be to, meilė nebūtinai turi būti žmogus-žmogui. Gali būti ir meilė miestui“, – sakė J. Čiplytė.

Kitokia šv. Valentino diena

Pasak jos, karantinas išties pakoregavo daugelį planų. Tačiau vis dėlto, būtent dabar tinkamiausias metas eiti pasivaikščioti gryname ore.

„Visi esame tikrai per daug užsisėdėję namuose, o šv. Valentino diena puiki proga išeiti į miestą, pasigrožėti atsinaujinusia Laisvės aikšte ir ne tik“, – aiškino moteris.

Galima laimėti prizų

Projekto idėja – pasivaikščioti po susijusias su meile vietas Panevėžyje. „Gimė idėja padaryti 6 stoteles miestiečiams, kur jie galėtų pasivaikščiodami gryname ore, ieškoti punktų. Ten pasidaryti asmenukes, įkelti į socialinius tinklus bei taip laimėti rėmėjų prizus. Kiekvienoje stotelėje bus paliktos užuominos ir mini dovanėlė. Užuominos lengvos, nesudėtingos, tad ramiai pasivaikščiodami dalyviai galės ieškoti. Stotelės išdėstytos centrinėje miesto dalyje, abipus upės“, – pasakojo J. Čiplytė.

Akcijos pradžia planuojama vasario 14 d. apie 12 val., o pabaiga – 17 val. „Registracijos nėra, bet, jei pereisite visas stoteles, įkelsite nuotraukas į „Facebook“ ir pažymėsite mūsų klubą, vasario 14 dieną, 17 val., tiesioginės transliacijos metu dalinsime rėmėjų dovanas dalyviams“, – sakė J. Čiplytė.