Kavinių tinklo atstovai pasakoja, kad tinkamos vietos kavinei Panevėžyje ieškojo jau kurį laiką. Anot „Caffeine“ valdančios įmonės „Reitan Convenience Lietuva“ vadovo Sauliaus Žilėno, atidarydama naujas vietas bendrovė visuomet siekia būti šalia gyventojų ir prisitaikyti prie jų poreikių, pagalvoti ne tik apie patogią vietą, bet ir bendruomenei, aplinkai draugiškus, tvarius sprendimus.

Tinklo kavinės išsiskiria akcentais, kurie būdingi tam tikrai vietai. Ruošiantis atidarymui ieškoma bendruomenei svarbių simbolių, kuriuos būtų galima integruoti. Panevėžyje esančioje kavinėje – vėžys, simbolizuojantis miesto vardo kilmę, ir dviratis – judėjimo ir miesto ritmo simbolis. Vietiniams dviratis taip pat primena iš čia kilusius dviračių sporto talentus.

Panevėžio miesto savivaldybės administracijos Miesto plėtros skyriaus vedėjas Jokūbas Leipus sako, kad šiuo metu mieste maitinimo paslaugas teikia kiek daugiau nei šimtas maitinimo įstaigų. Anot jo, pastarieji metai buvo permainingi šiam sektoriui, tačiau pavasaris įprastai yra pagyvėjimo metas, kai padaugėja į lauką išneštų staliukų ir saule besidžiaugiančių kavinių lankytojų.

Tai 60-oji „Caffeine“ kavinių tinklo kavinė Lietuvoje. Tinklo kavinėse kokybiškos kavos tradicija puoselėjama Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Druskininkuose, Šiauliuose, Panevėžyje, Tauragėje, Palangoje, Nidoje bei Juodkrantėje. Pirmoji tinklo kavinė atidaryta 2007 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją