Šiais metais buvo nuspręsta atnaujinti prastos būklės Mokolų mikrorajono šaligatvius ir pėsčiųjų takus. Visai neseniai atnaujintas Mokolų gatvės šaligatvis – nauja trinkelių danga papuošė daugiau nei 800 metrų ilgio ir 3 metrų pločio pėsčiųjų ir dviračių taką.

Praeitą savaitę pradėti pėsčiųjų tako J. Ambrazevičiaus-Brazaičio gatvėje atnaujinimo darbai, kuriuos užbaigus gyventojai galės patogiai naudotis 918 m. ilgio ir 3 m. pločio trinkelėmis grįstu pėsčiųjų taku, praneša Marijampolės savivaldybė.

„Šiemet šis pėsčiųjų takas Mokolų mikrorajone pasikeis iš esmės. Pėsčiųjų takas jau reikalavimo kapitalinio remonto, buvo nesaugus, todėl radę galimybių gauti finansavimą, pasinaudojome proga ir siekiame kuo didesnio patogumo pėstiesiems bei dviratininkams, paspirtukininkams, su mažyliais vežimėliuose keliaujančioms mamoms ir neįgaliesiems. Remonto metu skirtingomis trinkelių spalvomis bus atskirti dviračių ir pėsčiųjų takai. Darbus planuojama atlikti per 3 mėnesius“, – kalba Marijampolės savivaldybės meras Povilas Isoda.

Šiemet marijampoliečiai galės džiaugtis nauju pėsčiųjų ir dviračių taku Gedimino gatvėje, be to, dar šiemet bus remontuojami pėsčiųjų takai Draugystės, Uosupio ir R. Juknevičiaus (pravažiavime link dviejų darželių) gatvėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)