Skirtinguose regionuose veikiančiose tinklo krautuvėse, prekių asortimentas sudaromas pagal vietos gyventojų poreikius. Kiekvienoje vietoje siekiama klientams suteikti būtiniausias prekes bei paslaugas. Kalvarijos krautuvėje bus galima įsigyti šviežių „Gulbelės kepyklėlės“ kepinių bei cukrainės „Laimė“ konditerijos gaminių. Išskirtinė ir „Ragaučiaus“ gaminių linija, kuri prisidės prie Suvalkijos kulinarijos tradicijų puoselėjamo šiame regione. „Gulbelės“ krautuvė taip pat prekiaus krašto ūkininkų sezoniniais produktais bei gaminiais, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Naujai įrengtos krautuvės patalpos erdvios ir šviesios, pritaikytos neįgaliesiems. Įmonės taikoma LEAN sistema palengvina kasdienį darbuotojų darbą, o sumontuota moderni kasa užtikrina greitą klientų aptarnavimą. Nuolatiniams klientams taikoma speciali lojalumo programa.

Nors Kalvarijos rajone, Sangrūdoje ir Jungėnuose, jau veikia „Gulbelės“ parduotuvės, pačiame Kalvarijos mieste tai yra pirmoji tinklo krautuvė. Pasak „Gulbelės“ vadovo Arūno Tarnausko, duris atvėrusi 62-oji krautuvė – kryptingos strategijos rezultatas.

„Suprantame, kad šis Lietuvos-Lenkijos pasienio regionas yra ypatingas. Specifinius vartotojų poreikius gali patenkinti ir už sienos esančios prekybos vietos. Tačiau tęsiame praėjusiais metais pradėtas investicijas į parduotuvių atnaujinimą ir nuosekliai plečiame tinklą. Turime žinių ir galimybių tapti šios bendruomenės dalimi kasdieniam apsipirkimui bei būtiniausioms paslaugoms suteikti“, – komentavo A. Tarnauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją