Skelbiama, kad rangos darbai jau vyksta į vandenvietę ir Nidos aerodromą vedančioje Purvynės gatvės atšakoje. Atnaujinama ne tik šios gatvės, bet ir aerodromo apsisukimo aikštelės danga.

„Tvarkomės ir gražėjam. Džiaugiamės Susisiekimo ministerijos požiūriu į regionus ir kaip matote, nesnaudžiame. Baigiame kelio link aerodromo atnaujinimą ir technika važiuos į kitus objektus“, – savivaldybės pranešime cituojamas Neringos savivaldybės meras Darius Jasaitis.

Anot savivaldybės, numatoma tvarkyti ir privažiavimo kelią prie vadinamojo „Šaltinėlio“ pastatų komplekso (G. D. Kuverto g. 11–13 A), taip pat rudenį pradėti Sveikatingumo tako, apjungiančio Juodkrantės gyvenvietę su pajūriu, kapitalinio remonto darbus. Planuojama, kad rangos darbų metu bus įrengtas ir apšvietimas, tad šis takas taps pirmuoju apšviestu Juodkrantės taku link jūros.

Dėmesio bus skiriama ir automobilių stovėjimo aikštelei Preiloje. Kadangi Preilos gyvenvietės pamaryje (Nidos pusėje) esanti aikštelė yra užnešta smėliu, jį nuvalius bus atnaujinta aikštelės danga.

Be visų planuojamų darbų, jau pradėti duobių tvarkymo darbai Pervalkoje, Nidoje ir Juodkrantėje. Nidoje bus sutvarkytos duobės, esančios įvažiavime prie Šiaurinio paplūdimio, Naglių, Kopų, Taikos, Skruzdynės, Kuršių gatvėse. Juodkrantėje – įvažiavime prie Raganų kalno, Ievos Kalno gatvėje. Pervalkos paplūdimio prieigose bus tvarkomos duobės bei įrengtas pandusas neįgaliesiems.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją