Efektyvesnės paslaugos ir patogesnis darbas vairuotojams

Modernizuodama automobilių parką, „Ecoservice“ siekia teikti efektyvesnes ir ekologiškesnes paslaugas, o darbuotojams užtikrinti patogesnį darbo procesą. Klaipėdos miestui iš viso bendrovė įsigijo 9 naujas šiukšliavežes, iš kurių 2 surenka žaliąsias atliekas, 2 šiukšliavežės turi manipuliatorius, skirtus pusiau požeminiams konteineriams aptarnauti, o 5 surenka mišrias komunalines atliekas iš įprastų antžeminių konteinerių. „Ecoservice“ specializuotų automobilių parkas yra vienas moderniausių Baltijos šalyse.

„Siekiame efektyviai organizuoti veiklą ir investuoti į tvarius sprendimus. Moderni technika sudaro galimybę teikti kokybiškesnes paslaugas ir efektyviau atlikti darbus. Visos parką papildžiusios šiukšliavežės žemagrindės yra patogesnės dėl žemų įlipimo laiptelių, kuriais darbuotojai naudojasi šimtus kartų. Dideli langai ir geresnis matomumas taip pat palengvina darbą siauruose įvažiavimuose ir kiemuose. Be to, visavertė keturvietė kabina praverčia tobulinant vairuotojų įgūdžius, į reisą kartu su ekipažu vykstant ir instruktoriui“, – sakė „Ecoservice“ Klaipėdos regiono atliekų surinkimo administravimo vadovas Antanas Rukša.

„Ecoservice“ Klaipėdos regione per savaitę ištuština daugiau nei 26 tūkstančius konteinerių. Visą „Ecoservice“ atliekų surinkimo automobilių parką Klaipėdoje šiuo metu sudaro daugiau nei 15 specializuotų transporto priemonių.

Gamtą tausojantys sprendimai

Visi „Ecoservice“ įsigyti automobiliai tausoja aplinką – atitinka griežtus Europos Sąjungos aplinkosaugos standarto „Euro 6“ reikalavimus, kuriais siekiama, kad į aplinką būtų išskiriama kiek įmanoma mažiau kenksmingų išmetamųjų dujų.

„Pasitelkus modernias transporto priemones vienu metu galima surinkti kelių rūšių atliekas, tuo pat metu ir ištuštinti, ir išplauti konteinerius, taigi nereikia siųsti atskiro automobilio šiems darbams atlikti. Tai leidžia optimizuoti energijos sunaudojimą ir užtikrinti ekologiškesnes paslaugas gyventojams“, – teigė A. Rukša.

Automobiliuose įdiegtos konteinerių identifikavimo sistemos užtikrina, kad duomenys bus perduodami į paslaugos pirkėjo programines įrangas ir taip bus užtikrinamas skaidrumas. Keliuose automobiliuose taip pat integruotos kameros, fiksuojančios vaizdą aplink jį 360 laipsnių kampu visos kelionės metu. Modernūs automobiliai jau teikia paslaugas ne tik Klaipėdos, bet ir kituose miestuose: Vilniuje, Marijampolėje, Trakuose, Šalčininkuose, Varėnoje, Radviliškyje ir Širvintose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją