Originalią kėdainiečių idėją kasmet įgyvendina Kėdainiuose įsikūrę kūrybos namai „Pripučiamas filmas“.

„Prie sveikinimo kūrimo visi kėdainiečiai prisidėjo savo indėliu - kas filmavo, kas švietė, kas grimavo ar puošė studiją, kas vaidino. Prie šios idėjos kėdainiečiai noriai jungiasi ir visai nesvarbu, kokias pareigas jie eina ar kokia veikla gyvenime užsiima.Tai dar kartą parodo, kad geriausi dalykai ir šventinė nuotaika gali būti sukurti nemokamai“, – pranešime cituojama asociacijos „Pripučiamas filmas“ vadovė Indrė Fiodorova.

Šiais metais prie sveikinimo kūrimo prisidėjo kelios dešimtys kėdainiečių. Vieni – vaidybinėse situacijose, kiti – giedojo chore, treti padėjo darbuotis filmavimo aikštelėje.

Sveikinime nusifilmavo kelios kartos kėdainiečių. Vyriausiai klipe įamžintai Jadvygai šiuo metu yra 92 metai. Moteris pirmą kartą stojo prieš filmavimo kameras ir prisipažino, kad jai labai patiko. Jauniausiam klipo herojui – Lukui – vos dveji. Puikiai savo vaidmenį atliko ir šuo - nykštukinis pinčeris vardu Agas.

Šių metų video istorija pasakoja apie tai, kad Kėdainiuose niekada neliksi vienas. Gražiausios metų šventes daugelis sutinkame su savo brangiausiais žmonėmis. Tačiau jei staiga liktumėte vienas, o Jūsų planai imtų ir subliūkštų? Gera žinia, jei gyvenate Kėdainiuose… Vienas čia tikrai neliksite.

„Mažų miestų gyventojai dažnai pašiepia, kad visi vieni kitus pažįsta, viską vieni apie kitus žino ir tai kartais trukdo. Mes savo klipu norėjome parodyti, kad yra ir kita medalio pusė - mažesni miestai turi artimesnes bendruomenes, labiau vieni kitais rūpinasi, juk net jei nėra tarpusavyje pažįstami, tai tikrai turės bent keletą bendrų pažįstamų“, - sakė vaizdo klipo scenarijaus autorė Lina Mišeikė.

Video klipo scenarijaus autorė ir režisierė: Lina Mišeikė
Operatorius, montažo režisierius, idėjos autorius: Viktoras Fiodorovas
Aikštelės apšvietėjas: Aivaras Puišys
Visokeriopa pagalba ir darbas filmavimo aikštelėje: Indrė Fiodorova
Aktoriai: kėdainiečiai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)