Pasak Kelių direkcijos laikinai vykdančio direktoriaus funkcijas Remigijus Lipkevičiaus, Kelių direkcijos ir savivaldybių bendrų projektų nauda akivaizdi – Raseiniuose rekonstruota pagrindinė miesto gatvė, kompleksiškai sutvarkyta sudarant patogias ir saugias eismo sąlygas visiems eismo dalyviams. Kokybiška infrastruktūra užtikrins ilgalaikį jos naudojimą, taip pat pagerins miesto vizualinę aplinką ir prisidės formuojant palankų socialinį klimatą mieste.

Įgyvendinant projektą įdiegtos inžinerinės greičio valdymo priemonės, atnaujinta ir sustiprinta kelio važiuojamoji dalis, probleminėse sankryžose sutvarkytas šviesoforinis eismo valdymas. Taip pat visame gatvės ruože įrengti šaligatviai, dviračių takai, modernus, elektros energiją taupantis apšvietimas, ties pėsčiųjų perėjomis įrengtas kryptinis apšvietimas ir pan.

Bendra projekto vertė per 4,1 mln. eurų: Kelių direkcija skyrė 1,8 mln. eurų Kelių priežiūros ir plėtros programos lėšų, 2,3 mln. eurų prisidėjo Raseinių rajono savivaldybė savo ir Europos Sąjungos investicijų lėšomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)