Bus atnaujinta

„Iš tiesų pas mus darbai vyksta ir orams atvėsus. Dirba ne viena ir ne dvi įmonės. Dujotiekio klojimo darbai kaime jau beveik baigti. Dabar darbai persikėlė prie seniūnijos pastato į didžiąją aikštę. Čia buvo išardyta ir išvežta senoji aikštės grindinio danga. Buvo sutvirtintas ir paklotas naujas pagrindas. Visa aikštelė naujai bus išklota trinkelėmis, šiuolaikiškai sutvarkyta. Kaimo centras tikrai pasikeis labai akivaizdžiai“, – sakė Pelėdnagių seniūnas Edvinas Pagirskas.

Atnaujins ir šaligatvius

Didžiąją Pelėdnagių aikštę atnaujina bendrovė „Donersta“. Tačiau ir tai dar ne viskas. Pelėdnagiuose bus atnaujinami ir šaligatviai. Darbai jau prasidėjo.

„Šaligatvį atnaujins bendrovė „Telšių statyba“. Suderinome darbus taip, kad viskas vyktų vienu metu. Iš tiesų darbų eiga esame labai patenkinti, nuolat prižiūrime, kalbamės, tariamės. Manome, kad ir gyventojai bus patenkinti ne tik atnaujinta aikšte, bet ir šaligatviais. Taip pat noriu pabrėžti, kad Pelėdnagiuose numatyta ir dar daugiau darbų, kuriuos irgi pradėsime jau šiais metais“, – pažymėjo E. Pagirskas.