Kilo diskusija

Viešojoje erdvėje ne vieną kartą kilo diskusija, ar po pačiame miesto centre esančio pastato remonto „Luminor“ banko padalinys Kėdaniuose tęs savo veiklą, ar bus perkeltas kažkur kitur. Vieni žmonės dalijosi savo įžvalgomis, žiniomis, nuogirdomis, kiti bandė spėlioti. Nemažai prašymų išsiaiškinti situaciją sulaukė ir „Rinkos aikštė“. Laikraštis kreipėsi į banko informacijos centrą, kuris pateikė išsamų paaiškinimą.

Centro neliks

„Luminor“ toliau tęsia naujos klientų konsultavimo koncepcijos diegimą. Šie pokyčiai yra natūrali banko strateginių pokyčių ir naujojo veiklos modelio dalis, o proceso metu esame numatę peržiūrėti konsultavimo centrų tinklą“, – teigiama paaiškinime.

Kviečia naudotis

Bankas kviečia klientus naudotis nuotolinių konsultacijų paslaugomis – telefonu, interneto banku, susirašinėjimo programėle interneto puslapyje – arba apsilankyti artimiausiame klientų konsultavimo centre Kaune. Bankas informuoja, kad įnešti grynuosius pinigus arba juos pasiimti galėsite bankomatuose arba pasinaudodami partnerių paslaugomis.