Grasino peiliu

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad lapkričio 18 d. apie 11 val. policijos pareigūnai gavo pranešimą apie apiplėštą senolę. 84-erių metų moteris atskubėjusiems pareigūnams aiškino, jog vyras sekė ją nuo parduotuvės iki namų, kur vėliau grasindamas, jog turi peilį ir ją sužalos, įsibrovė į butą bei pagrobė 50 eurų, taip pat nuo piršto numovė auksinį vestuvinį žiedą.

Žinomas nusikaltėlis

Policijos pareigūnai dėl senolės apiplėšimo pradėjo ikiteisminį tyrimą. Besiaiškinant įvykio aplinkybes paaiškėjo, kad garbaus amžiaus moterį galėjo apiplėšti policijai gerai žinomas plėšikas.

Netrukus pareigūnai nustatė ir sulaikė įtariamąjį – 31-erių metų vyrą. Paaiškėjo, kad šis vos spalio viduryje grįžo iš įkalinimo įstaigos, atlikęs bausmę už analogišką nusikaltimą.

Gresia belangė

Artimiausiu metu bus kreipiamasi į teismą dėl kardomosios priemonės paskyrimo. Asmeniui, kuris apiplėšė įsibrovęs į patalpą, gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų. Be abejo, teismas, skirdamas bausmę, atsižvelgs ir į tai, kad vyras ne pirmą kartą apiplėšia žmones.