„Gruodžio pirmomis dienomis ėmė ir išardė taką, jungiantį Urbšio katalikišką progimnaziją su Pramonės prospektu. Išardyt išardė ir viskas. Iki dabar nieko nedaroma, palikta didžiausia klampynė – visur vien molis ir didžiausios balos.

Suprantu, kad žiemą būna technologinė darbų pertrauka, suprantu, kad reikia savivaldybei pinigus įsisavinti visus iki naujų metų. Bet, arba būtų nepradėję, arba bent padarę laikiną taką“, – rašė skaitytojas Mindaugas.

Savivaldybė: gyventojams teks palaukti

Situaciją pakomentavo Kauno savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis, informuodamas, jog darbai užsakyti pernai lapkritį, kuriuos atlieka UAB „Autokausta“, o šiuo metu darbai sustoję dėl netinkamų oro sąlygų.

„Rangovui perdavėme pastabas dėl sunkiai praeinamų takų būklės. Tikimės, kad artimiausiu metu darbai bus atnaujinti ir miestiečiai galės džiaugtis naujai suremontuotais takais tarp gyvenamųjų namų.

Atlikus visus darbus bus atnaujintos ne tik dangos, bet ir apšvietimas, taip pat pastatyti suoliukai, šiukšliadėžės, sutvarkytas gerbūvis“, – teigė A. Pakalniškis.