„Kantrybės taurė jau perpildyta! Dėl atgrubnagių kelininkų kaltės Partizanų g. gale išgremžtose perėjose rizikuojate ne tik sulankstyti savo „Opeliuko“ ratlankius, bet ir prisikąsti liežuvį ar iškratyti plombą! Šie niekadėjai nuskuto asfaltą nuo 3 perėjų ir net nepastatė jokių ženklų! Lekiant transatlantiniu 30 km/h greičiu ir šokant per išgraužtas vietas kyla rizika paleisti dalimis savo 20 metų mylėtą mašiniuką! Vyrai, taip negalima!“ – rugpjūčio 22 dieną naujienų portalui „Kas vysta Kaune“ skundėsi skaitytojas.

Antradienį, rugpjūčio 29 dieną, atsiųstame Kauno miesto savivaldybės administracijos Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjo Martyno Matusevičiaus komentare teigiama, kad minėtos iškiliosios pėsčiųjų perėjos Partizanų g. pašalintos, kelias sutvarkytas.

„Nurodytoje vietoje gatvės remonto darbai nevyksta. „Kauno autobusų“ prašymu čia pašalinti greitį mažinantys kalneliai. Toks sprendimas priimamas tik išskirtiniais atvejais, atsižvelgus į esamą eismo situaciją.

Būtent šiuo atveju saugų pėsčiųjų judėjimą per važiuojamąją dalį gali užtikrinti įprasta pėsčiųjų perėja. Tuo pačiu tai palengvins ir užtikrins sklandžią miesto viešojo transporto eksploataciją. Tai ypač aktualu į Kauną atvykus įsigytiems naujiesiems ilgiesiems autobusams“, – komentavo M. Matusevičius.