Artimiausiu metu naujos „Neste“ degalinės taip pat pradės veikti Radviliškyje bei autostradoje Vilnius-Klaipėda. Iki šių metų pabaigos bendrovė planuoja atidaryti iš viso 6 naujas degalines, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Naujai pastatyta ir patogiai įrengta automatinė degalinė Jonavoje veiks visą parą. Esame tikri, kad naudodamiesi savitarnos paslauga, vairuotojai galės sutaupyti laiko bei degalų įsipilti greitai, patogiai ir už konkurencingą kainą“, – teigia „Neste Lietuva“ generalinis direktorius Markus Lindkvist.

Kaip pasakoja „Neste Lietuva“ vadovas, naujos degalinės atidarymo planus pakoregavo vis dar sudėtinga situacija, išliekanti dėl COVID-19 pandemijos. Atsakingai laikantis karantino ribojimų ir siekiant užtikrinti lankytojų saugumą, atsisakyta iškilmingos atidarymo šventės. Vietoje jos klientų laukia specialios degalų kainos atidarymo metu.

„Saugumas yra kertinė „Neste“ organizacijos vertybė, todėl dedame daug pastangų, užtikrindami saugumą degalinėse ir siūlydami paslaugas su minimaliu kontaktu“, – pabrėžia M. Lindkvist.

Kaip ir visose „Neste“ tinklo degalinėse šalyje, taip ir naujoje degalinėje Jonavos rajone klientai galės saugiai naudotis savitarnos paslaugomis, pildami degalus ir atsiskaitydami mokėjimo terminaluose nemokamai pasinaudoti vienkartinėmis pirštinėmis ir dezinfekciniu skysčiu rankoms.

Patogiai ir saugiai atsiskaityti už įsipiltus degalus klientai galės grynaisiais pinigais, banko bei „Neste“ mokėjimo kortelėmis, taip pat „Neste“ mobiliąja programėle.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją