„Gal miesto gyventojams bus įdomu… vakar laukėm policijos dvi valandas ir 30min. Pirmoje juostoje tarp R. Kalantos ir T. Masiulo g. 2 – žiedo perėjos. Kamštis milžiniškas susidarė. Po trijų skambučiu šiaip ne taip atvažiavo.

Na, bet pagrindinė blogybė – lyja stiklainiais su uogiene…. Kovo 8-ąją apie 14.16 val. gal kas matė? Tikriausiai buvo specialiai išmesta pro balkoną ar langą iš daugiabučio. Kolkas kaltininkų nerasta, o nuostolis – apie 300 Eur ir persigandęs vairuotojas“, – apie netikėtą susidūrimą su stiklainiu pasakojo kaunietis.

Petrašiūnuose į automobilio langą skriejo stiklainis su uogiene

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo plicijos komisariato budinčia pareigūne, ji patvirtino, jog kovo 8 dieną 14.25 val. buvo gautas pranešimas apie į automobilį mestą stiklainį su uogiene.

Pranešta, kad važiuojant R. Kalantos gatve, į „Iveco“ sunkiasvorį automobilį, per šalimai esantį daugiabučio langą, galimai vaikai, išmetė stiklainį su uogiene ir sudaužė priekinį automobilio langą.

Atvykę pareigūnai galimai išsiaiškino įvykio kaltininką, viename bute rastas mažametis berniukas (gim. 2011 m.), kuris buvo vienas namuose.

Pareigūnai priėmė vairuotojo pareiškimą ir pradėjo tyrimą dėl tyčinio turto sugadinimo.