Rjono mero Valentino Tamulio ir Kėdainių miesto seniūno Algirdo Krivičiaus susitikime su Kėdainių ledo ritulininkų atstovu Aušriu Macijausku buvo aptarti ledo liejimo priežiūros darbai. Kalbėta, kaip geriau parengti ledą naudojimui. Taip pat preliminariai derintas laikas, kada ritulininkai galėtų treniruotis.

A. Macijauskas ledo ritulininkų vardu dėkojo savivaldybės vadovams ir seniūnijos darbuotojams už tai, kad Kėdainiai turi ledo areną ir kad joje gali pramogauti visi norintys. Jis pažadėjo, kad šiame sezone vėl bus organizuojama šeimų diena, o taip pat planuojamas surengti ledo ritulio mėgėjų turnyras, į kurį atvyks žaidėjai iš Panevėžio, Marijampolės, Kauno. Susitikime kalbėta ir apie galimybę rasti trenerius, kurie galėtų padėti vaikams išmokti stovėti ant pačiūžų ir saugiai čiuožti.

„Lieka tik pasitelkti šiek tiek kantrybės ir netrukus kėdainiečiai bei miesto svečiai galės mėgautis ledo malonumais“, – sakė rajono meras Valentinas Tamulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją