Didžiausia prekyvietė rajone

Kėdainiai sulaukė ženklios privataus verslo investicijos – mažmeninės ir didmeninės prekybos tinklas „Moki – veži“ pastatė prekybos centrą. Pastatas iškilo strategiškai svarbioje vietoje, prie Kauno, Jonavos ir Šiaulių kryptimis vedančių kelių sankirtos

Į šias statybas nekilnojamo turto plėtra bei valdymu užsiimanti akcinė bendrovė „SKV – Valda“ investavo apie 6 mln. eurų. Pastato plotas užima 8 tūkst. 500 kvadratinių metrų, o prekybos centre dirbs virš keturių dešimčių žmonių.

Orientuojamasi į sodininkus bei daržininkus

„Statydami šį, didmiesčio lygmens prekybos centrą, mes orientavomės ir į patį Kėdainių miestą, ir į viso rajono gyventojus. Tikimės sulaukti ir kaimų bei miestelių gyventojų, nes jiems vykti į didžiuosius miestus, pavyzdžiui, Kauną ar Panevėžį tiesiog nebeliks tikslo, viską bus galima rasti čia pat, vietoje“, – sakė prekybos tinklą „Moki – veži“ valdančios bendrovės „Makveža“ vadovas Gintautas Butkevičius.

Pasak prekybos tinklo vadovo, pirkėjams siūlomas 35 tūkst. prekių asortimentas, kuris skirstomas į keturias dalis. Tai statybinės medžiagos, apdailos elementai, inžineriniai komponentai bei sodo – daržo segmentas.

Prieš pradedant veikti naujajam prekybos centrui uždaryta ne vienerius metus Kėdainiuose, Dotnuvos gatvėje veikusi „Moki – veži“ parduotuvė. Anot mažmeninės prekybos tinklą valdančios bendrovės vadovo, atsidarius moderniam prekybos centrui, tolimesnis jos egzistavimas nebūtų prasmingas.